СГ «ТАС» підтвердила лідерство на ринку «Зеленої картки»

За підсумками І кварталу Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнювати свої позиції на ринку «Зеленої картки».

Так, згідно за статистикою Моторного (транспортного) страхового бюро України, за результатами січня – березня СГ «ТАС» з чималим відривом від найближчого конкурента вчергове посіла перше місце серед страховиків, що працюють у вказаному сегменті.

Отже, з майже 344,6 тис. оформлених за звітний період відповідних полісів 72221, або фактично кожен п’ятий, було придбано саме в Страховій групі «ТАС».

Перше місце на ринку посіла СГ «ТАС» і за обсягом залучених за «Зеленою карткою» премій. Так, загалом за три місяці від початку року учасниками ринку за вказаним  полісами було зібрано  сумарно майже 1,29 млрд грн страхових платежів. І лідером серед них стала СГ «ТАС», чиї обсяги продажів на 86% перевищують суму премій, залучених компанією, що посіла друге місце за відповідним показником.

Нагадаємо, починаючи від ІІІ кварталу 2023 року Страхова група «ТАС» стабільно і з чималим відривом лідирує на ринку «Зеленої картки». Загалом за підсумками минулого року СГ «ТАС»  очолила рейтинг страховиків, що працюють в означеному сегменті.

Зауважимо, що торік Страховою групою «ТАС» було залучено за полісами «Зелена картка»